Wednesday 24 July 2024 | Home | Informatie | Multimedia | ANBI
Contact: mail#

Vrijwilligersdag oktober 2014

Beste vrijwilligers,

 

Op zaterdag 4 oktober organiseren wij weer een vrijwilligersdag bij de Aalsbeek. Zoals altijd verzamelen we om 9.30 uur bij de loods van Charles van Eijk, Verlengde Rietweg 4 in Belfeld, waar koffie, thee en wat lekkers klaarstaan. Na een korte uitleg over de te verrichten werkzaamheden en het opdelen in groepen, gaan we tot ongeveer 12.30 uur aan de slag. Dan zal worden gezorgd voor soep en broodjes. Rond 14.30 uur sluiten we de vrijwilligersdag af met een drankje; mocht je eerder naar huis willen gaan, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

 

De volgende werkzaamheden zijn voor 4 oktober gepland: het opruimen van vuil, het afzagen/afmaaien van boompjes en het afgezaagde materiaal op takkenhopen leggen. We verzoeken jullie zoveel mogelijk kettingzagen, bosmaaiers, snoeischaren en takkenscharen mee te nemen. Ook handig zijn kruiwagens, werkhandschoenen en laarzen, want het kan in het gebied erg drassig zijn.

 

Als je zin en tijd hebt om op 4 oktober een paar uur gezellig in de buitenlucht te werken, meld je dan i.v.m. de catering vóór donderdag 2 oktober aan via info@faunaconsult.nl of telefonisch via 077-4642999.

 

Graag tot zaterdag 4 oktober!

 

Met vriendelijke groet,

namens Stichting Natuurbeheer Brongebied Aalsbeek

Ton Borghs, Charles van Eijk en Hans Hovens

 

foto