Wednesday 24 July 2024 | Home | Informatie | Multimedia | ANBI
Contact: mail#

Vrijwilligersdag 21 oktober 2017

Beste vrijwilligers,

 

De Stichting Natuurbeheer Brongebied Aalsbeek organiseert op zaterdag 21 oktober weer een vrijwilligersdag. Op deze dag zijn onder meer de volgende klussen gepland:

-          reparatie van de afrasteringen en het maaien van vegetatie die tegen de stroomdraden groeit;

-          het afzagen/afmaaien van boompjes;

-          maaisel en takken op hopen leggen;

-          het opschonen van poelen;

-          afval in het gebied opruimen.

         

Als je mee wilt doen is het handig om werkhandschoenen en laarzen mee te nemen. Ook kinderen zijn (zeer) van harte welkom! Het afzagen van boompjes is het meeste werk; neem daarom zoveel mogelijk kettingzagen, snoeischaren en takkenscharen mee.

 

De vrijwilligersdag start om 9.30 uur bij de loods van Charles van Eijk, Verlengde Rietweg 4 in Belfeld, waar koffie, thee en limonade met iets lekkers klaarstaan en waar uitleg zal worden gegeven over de verschillende werkzaamheden. Rond 12.30 uur zal worden gezorgd voor soep en broodjes. Rond 14.30 uur sluiten we de vrijwilligersdag af met een drankje en een hapje; mocht je eerder naar huis willen gaan of alleen ’s ochtends of ’s middags willen komen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wel graag aanmelden via  info@faunaconsult.nl, zodat we weten voor hoeveel personen broodjes en dergelijke klaargemaakt moeten worden.

 

Hopelijk tot zaterdag 21 oktober!

 

Met vriendelijke groet,

namens de Stichting Natuurbeheer Brongebied Aalsbeek

Ton Borghs, Hans Hovens, Charles van Eijk

 

foto